پیام.تبریک

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی، آغاز سال نو و بازگشایی کلاس‌های دانشگاه را تبریک گفت.

12 ارديبهشت 1402
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی با گرامیداشت 12 اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را به استادان، مربیان و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه تبریک گفت.

12 ارديبهشت 1402
پیام تبریک مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد
دکتر اکبرزاده مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی در پیامی سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را به استادان، مربیان و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه تبریک گفت.

9 آذر 1401
پیام تبریک روز پرستار معاون آموزشی
معاون آموزش دانشگاه طی پیامی روز پرستار را تبریک گفت.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندانپزشکی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی روز دندانپزشکی را به جامعه دندانپزشکی تبریک گفت.

پیام تبریک معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت نوروز 1400
دکتر اکبرزاده معاون آموزشی دانشگاه نوروز 1400 و فرا رسیدن سال نو را تبریک گفت.

1 بهمن 1398
برگزاری جلسه هیأت ممیزه و پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت ارتقاء اساتید دانشگاه
کمیته مرکزی هیات ممیزه دانشگاه برگزار شد.

پیام تبریک دکتر اکبرزاده معاون آموزشی به مناسبت روز پرستار
دکتر اکبرزاده معاون آموزشی دانشگاه طی پیامی روز پرستار را تبریک گفت.

2 آذر 1398
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی انتصاب رییس جدید بنیاد نخبگان استان بوشهر
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انتصاب رییس جدید بنیاد نخبگان استان بوشهر را تبریک گفت متن پیام بدین شرح می باشد:

22 آبان 1398
پیام تبریک معاونت آموزشی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
دکتر اکبرزاده معاون آموزشی دانشگاه طی پیامی هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفت.

11 آبان 1398
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درخشش دانشگاه در جشنواره سراسری قرآن و عترت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درخشش دانشگاه در جشنواره سراسری قرآن و عترت گفت

پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت روز فوریتهای پزشکی و اورژانس