دکتر.مرادعلی.فولادوند

12 خرداد 1403
همزمان با سراسر کشور؛ آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
همزمان با سراسر کشور آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته‌های علوم پایه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

30 ارديبهشت 1403
تقدیر کلان منطقه 5 از دستاوردهای کارگروه اقتصاد آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
از دستاوردهای کارگروه اقتصاد آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگروهی با همین عنوان که در تاریخ 25 اردیبهشت ماه به میزبانی یاسوج برگزار شد تقدیر گردید.

3 مهر 1402
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی، آغاز سال نو و بازگشایی کلاس‌های دانشگاه را تبریک گفت.

1 مهر 1402
تقدیر از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی با موضوع سبک زندگی سالم از دیدگاه طب سنتی
طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی با موضوع سبک زندگی سالم از دیدگاه طب سنتی تقدیر به عمل آمد.

12 ارديبهشت 1402
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی با گرامیداشت 12 اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را به استادان، مربیان و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه تبریک گفت.

24 اسفند 1401
آیین روپوش سفید دانشجویان پزشکی ورودی 98 برگزار شد / گزارش تصویری
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آیین روپوش سفید در واقع فاز دوم دوره هفت ساله پزشکی عمومی است که تفاوت های قابل توجهی با فاز اول دارد.

پیام تبریک روز پرستار معاون آموزشی
معاون آموزش دانشگاه طی پیامی روز پرستار را تبریک گفت.

2 مهر 1401
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۴۷۲ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول به تحصیل می‌شوند
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۴۷۲ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول به تحصیل می‌شوند.

31 خرداد 1401
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همکاری همه سازمان‌ها برای کمک به 2 میلیون زوج نابارور ضروری است
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حدود 2 میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد که همکاری گسترده سازمان‌ها برای کمک به این زوج‌ها برای فرزندآوری، می‌تواند کمک بزرگی برای افزایش جمعیت باشد.

27 فروردين 1401
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به‌عنوان مرکز تفکر و قلب معاونت آموزشی دانشگاه است
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی مرکز تفکر و قلب معاونت آموزشی دانشگاه است.

23 فروردين 1401
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز دندانپزشکی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی روز دندانپزشکی را به جامعه دندانپزشکی تبریک گفت.

9 اسفند 1400
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پزشکان در بحران کرونا عالی‌ترین سطح خدمات را به مردم استان بوشهر ارائه دادند
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پزشکان در بحران کرونا عالی‌ترین سطح خدمات را به مردم استان بوشهر ارائه دادند.

23 بهمن 1400
با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ دکتر مرادعلی فولادوند عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان سرپرست معاونت آموزشی منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی دکتر مرادعلی فولادوند را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه منصوب کرد.